Geçtiğimiz yıl 12 kez kupalı yarışa imza atan şampiyon Antrenör Hasan Altunbaş, yeni sezonda da başarısını devam ettirerek At Sahibi - Avukat Ayhan Giray’a ait olan AYDEMİRHAN isimli safkanla 4 Ocak Çarşamba günü Adana’nın Fransız işgalinden kurtuluşu adına düzenlenen kupayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz’ın elinden aldı. Altunbaş, bu mutluluğunu paylaşmak için Adana Yeşiloba Hipodromu’nda görev yapan kondüsyonerlere Adana’nın en meşhur kebapçısı Birçeçek’de birer masa donatıp ziyafet verdi. Adana’daki kondüsyonerlerin ekip başı Behçet Ekinci ve Kondüsyonerlerden Ali Kayakıt, Önder İşgüzar, Harun Ekinci, Hasan Karahan bu davete katılan isimlerdendi. At Sahibi - Avukat Ayhan Giray kutlamaya katılıp espirileriyle güne renk kattı. Giray : “-Hasan Altunbaş kardeşimiz sizlere burada ziyafet veriyorsa inşallah alacağımız ikinci kupada da ben sizlere güzel bir ziyafet vereceğim” dedi. Antrenör Hasan Altunbaş ise : “-Ekibimle var gücümüzle başarı için 2012 yılında da çalışacağız. At Sahibim Ayhan Giray’a ait olan SANZATU isimli tayımızla Gazi Kupası Koşusu için hedef yapıyoruz. Allah’ın izniyle tüm atlarımızı Ankara ve İstanbul yarışlarına hazırlıyoruz. Bugün ki başarılarımızda tüm atçılarımıza ışık tutan kondüsyoner arkadaşlarımızı kutluyorum. Bana ve ekibime sağlıklı bilgiler daha doğrusu atlarımın işlerini, yapmış olduğu galopları doğru bildiriyorlar. Bu da benim başarılı olmamı sağlıyor. Bugün ki başarılarımı paylaşmak için onların onuruna bir ziyafet verdim. At Sahibi Ayhan Giray adına başta Behçet Ekinci’yi kutluyorum.” açıklamasına yer verdi.
Bu haber toplam 23 defa okundu.